Populære innlegg

torsdag 14. april 2011

HTCs nye monster - HTC Sensation

For de som har ventet lenge på ryktetelefonen HTC Pyramid, her er den, med navnet HTC Sensation.

Filmtjeneste

HTC lanserte i dag HTC Sensation, en smarttelefon med fokus på underholdning. Samtidig lanserer selskapet også filmtjenesten HTC Watch, som skal gi deg tilgang til et bibliotek av nye filmer og TV-programmer. HTC Sensation har også en oppdatert versjon av brukeropplevelsen HTC Sense. Denne skal ifølge HTC sette mennesker i sentrum ved å la smarttelefonen fungere på en mer enkel og naturlig måte.
- Smarttelefoner har utviklet seg til underholdningssentre i lommeformat som gjør at du kan ta med deg favorittinnholdet uansett hvor du går. HTC Sensation tar dette enda lengre ved å kombinere HTC Watch underholdningsopplevelsen med den nyeste HTC Sense-opplevelsen. Til sammen blir dette en kraftig multimedia-smarttelefon for kundene våre, sier Peter Frølund i HTC Nordic.

Design og materialer

HTC Sensations design er preget av avrundede kanter og en helstøpt aluminiumskonstruksjon. Skjermen måler 4,3 tommer, og telefonen har en 1,2 Ghz dobbeltkjerne Qualcomm Snapdragon-prosessor. 

HTC Sense

Den siste HTC Sense-versjonen har nye funksjoner og forbedringer. Blant annet introduseres en aktiv låseskjerm som kan tilpasses, og som forvandler låseskjermen til et sanntidsvindu for den viktigste informasjonen og innhold. Dette kan være oppdateringer fra sosiale nettverk, bilder, vær eller aksjeoppdateringer som kan vises ved kun å skru på skjermen. I tillegg blir den nye aktive låseskjermen til en tilpasset gateway som gjør at du raskt kan hoppe til de mest brukte funksjonene, som å ta en samtale, sende en e-post, ta et bilde osv. Alt dette gjøres med den samme håndbevegelsen som ellers brukes for å låse opp telefonen.
HTC Sensation har 8-megapiksler kamera, og en ny funksjon for øyeblikkelig fotografering. Den kan også filme i full HD (1080p) med opp til 30 bilder per sekund, og full stereolyd. Et videoverktøy gjør det mulig å beskjære klippene for enkel deling med venner og familie.

HTC Watch

HTC Sensation er en smarttelefon som er bygget opp fra grunnen av for å gi best mulig multimedia opplevelse. Den 4,3-tommers widescreen-skjermen betyr at en kan se filmer slik de var ment å vises, uten beskjæring eller sorte kanter. HTC Sensation er den første smarttelefonen som har funksjonen HTC Watch. Du skal kunne oppdage det nyeste videoinnholdet på en enkel måte. HTC Watch bruker streaming, som gjør det mulig å se film uten å måtte laste ned filen først. HTC Watch tilbyr valget mellom å leie eller kjøpe videoer. Har du kjøpt dem kan du se dem på opptil fem forskjellige HTC-enheter.
HTC Sensation med HTC Watch skal komme i salg i løpet av tredje kvartal. Noen pris er ikke oppgitt i pressemeldingen fra HTC.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar